Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.

Večo naših pravilih za uporabo piškotkov.

Podpora

Pomivalni stroji

Danes naši najbolj učinkoviti pomivalni stroji porabijo 12 litrov vode za vsako pomivanje, kar je za 37 % zmanjšanje porabe v zadnjih 10 letih. Pomivalni stroji lahko zmanjšajo porabo vode za do 80 % v primerjavi z ročnim pomivanjem v povprečnem gospodinjstvu.

Uporaba soli
Prilagodite doziranje soli ravni trdote vode. Zakaj je to pomembno? Zato ker vaš pomivalni stroj potrebuje določeno raven trdote vode, da odlično očisti posodo.

Samodejni program
Ni se vam treba odločati, kateri program je najbolj primeren za vašo posodo, naj se pomivalni stroj odloči za vas. Pomivalni stroj bo v skladu z naloženo posodo in stopnjo umazanosti nastavil čas, temperaturo, vodo in porabo energije, da bo zagotovljeno, da je posoda pomita čim bolj uspešno in učinkovito. Temperatura sega od 45 °C do 70 °C, kar je primerno za vse vrste posode, od kozarcev do ponev.

Fuzzy Logic
Z uporabo funckije Fuzzy Logic lahko pomivalni stroj sam določi raven napolnjenosti. Trajanje pomivanja in poraba vode sta temu ustrezno nastavljeni, kar preprečuje prekomerno porabo vode. S tem je zagotovljeno, da se bo pomivalni stroj, ne glede na to, ali pomivate popolnoma ali le do polovice napolnjen stroj, ustrezno prilagodil.

Med dvema polnjenjema izklopite pomivalni stroj. Če ga pustite v stanju pripravljenosti, to vodi do nepotrebne izgube energije.

 
Zapri