Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.

Večo naših pravilih za uporabo piškotkov.

Pralni stroj

Torej, iščete idealen pralni stroj. Stroj, ki vam bo prihranil čas, energijo in denar.
Vendar niste prepričani, kjer pričeti. Uporabite ta vodnik za nakup, ki vam bo pomagal pri primerjanju in določanju.

Prostor

Če imate veliko pralnico ali pa majhno kopalnico, vam Zanussi nudi  pralne in sušilne stroje, ki so zasnovani za prihranek prostora in tiho delovanje, medtem ko ste vi zaposleni z drugimi stvarmi.

Majhna zgornja vrata
S samo 40 cm širine se majhni pralni stroji z zgornjim polnjenjem odpirajo na vrhu, kar daje tesni pralnici nekaj potrebnega dodatnega prostora.

Prihranki energije

Pomagajte okolju in svojemu žepu s prihrankom na energiji in vodi. Vsaka majhna stvar pomaga in praln stroj Zanussi razreda A++ ni nobena izjema. Deluje z nizko porabo energije, skupaj z zmanjšano porabo vode za optimalne prihranke na energiji.

Zmogljivost

Ker se lahko velikost in pogostost polnjenj spreminjajo, so Zanussijevi stroji zasnovani za prihranek vašega časa, energije in vode pri vsakem pranju.

Sistem 8 kg
Brez skrbi vrzite debele stvari kot so odeje in plašči v pralni stroj Zanussi z zmogljivostjo 8 kg  – ta model s super zmogljivostjo vam omogoča bolj preprosto in precej manj pogosto pranje ter prihranek  vašega časa in energije.

Hitrost

Menimo, da pranje perila ne bi smelo trajati cel konec tedna – še posebej, če bi ga lahko preživeli za sproščanje in uživanje.

Samodejno in ročno centrifugiranje
Hitrost centrifugiranja se lahko samodejno ali ročno zmanjša za določen pralni program. Tako da lahko perilo vzamete iz stroja natanko takrat, ko ga potrebujete.

Programi za hitro pranje
S hitrim programom "Super Quick" lahko pospešite pranje perila, ne glede na to ali perete bombaž, sintetiko ali občutljivo perilo. Poleg tega pa lahko poskrbite še za zamik začetka pranja.

Popolna nega
S programo "Lahko likanje" boste prihranili še dodaten čas, saj bo oprano perilo imelo manj gub in ga boste tako lahko hitreje zlikali.


 

Naslednji vodnik:Sušilni stroj

 

Pošljite prijatelju

Pošljite več prijateljem

Oglejte si e-pošto Živijo! Mogoče te bo to zanimalo

Zapri
 

Izberite kje želite to deliti z drugimi

Zapri
 
Zapri