Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.

Večo naših pravilih za uporabo piškotkov.

O nas

Zanussi - Italija od leta 1916

Leta 1916 je mladi Antonio Zanussi začel z izdelovanjem štedilnikov v severno-vzhodni Italiji in je kmalu razvil linijo izvirnih izdelkov. Do 50. let 20. stoletja je imelo podjetje že 300 zaposlenih pod vodstvom Antonijevega sina Lina in je bilo po celotni Evropi znano po izdelovanju plinskih štedilnikov, ki so bili daleč pred svojim časom glede kompaktnosti, učinkovitosti in preprostosti uporabe.

V 80. letih 20. stoletja je Zanussi postal del podjetja Electrolux AB Stockholm – njegova investicija je pomagala Zanussiju, da je nadaljeval z razvojem aparatov z italijansko eleganco in kakovostjo. Lahko se zanesete, da bo Zanussi poskrbel za čim bolj enostavna opravila in nadaljujete z uživanjem življenja. 
Vse je lažje – z malce italijanske elegance

Naš zgled je pri Zanussiju preprost: čas je dragocen, uživajte ga! Da bi vam pomagali živeti polno življenje, je tu naša linija prostostoječih gospodinjskih aparatov, ki so oblikovani, da se lepo prilegajo v vašo kuhinjo ali shrambo.

Samo izberite kar potrebujete iz naše presenetljivo ugodne linije, in poskrbeli bodo za vaša vsakodnevna opravila – zanesljivo in v stilu – tako da lahko še naprej počnete stvari, v katerih resnično uživate. Sledite barvno kodiranim razdelkom, da najdete tiste vrste aparatov, ki jih iščete, in pregledom na prvi pogled, da najdete ravno prave rešitve, ki bodo olajšale vaše življenje … preprosto!

Obrnite se na nas

Vedno radi pomagamo.

Pojdi zdaj
Podpora

Težave z vašim gospodinjskim aparatom?

Pojdi zdaj

Obiščite naše trgovce in izkusite naše gospodinjske aparate.

Najdi trgovino
Sedež:

Electrolux Ljubljana d.o.o.

Gerbičeva ulica 110

1000 Ljubljana

 
Zapri