Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.

Večo naših pravilih za uporabo piškotkov.

PRAVILA IN POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI ZANUSSIDOBRODOŠLI NA SPLETNI STRANI AB ZANUSSI ("ZANUSSI"). PROSIMO, POZORNO PREBERITE TE POGOJE, PREDEN UPORABITE TO SPLETNO STRAN ("STRAN"). TA STRAN SE LAHKO UPORABI LE V INFORMATIVNE NAMENE. S SOGLASJEM IN UPORABO STRANI ALI PRENOSOM GRADIV S TE STRANI SE STRINJATE, DA BOSTE UPOŠTEVALI POGOJE IN DOLOČILA (“POGOJI UPORABE”), KI SO DOLOČENI V TEM OBVESTILU. ČE SE NE STRINJATE Z UPOŠTEVANJEM TEH POGOJEV IN DOLOČIL, NE SOGLAŠAJTE, NE UPORABLJAJTE IN NE PRENAŠAJTE GRADIV S TE STRANI.

Opomba: izvirna verzija spletne strani v angleškem jeziku se v primeru spora s slovensko spletno stranjo, smatra za vodilno in velja za prednostno.

Prosimo, kliknite tukaj, da preberete več o pravilih in pogojih za servisiranje

Piškotki
AB Zanussi (ur.) uporabljajo tehnologijo "piškotkov" za izboljšanje in olajšanje vašega obiska spletne strani Zanussi. Datoteke "piškotki" so poslane na vaš računalnik in vas prepoznajo kot edinstvenega uporabnika ter hranijo vaše osebne lasnosti in tehnične informacije. Mi uporabljamo:

a) začasne "piškotke" (t.j. piškotki ostanejo na vašem računalinku, dokler jih ne zbrišete) in
b) trajne "piškotke" (t.j. piškotki ostanejo, dokler ne zaprete svojega brskalnika)

"Piškotki" sami po sebi ne vsebujejo ali razkrivajo osebnih podatkov. Če predložite osebne podatke preko spletne strani Zanussi, se lahko podatki povežejo s hranjenimi podatki v piškotkih.

Če ne sprejmete AB Zanussi (ur.) uporabe piškotkov, lahko spremenite svoje nastavitve brskalnika tako, da brskalnik ne sprejema piškotkov (navodila o tem, kako spremeniti nastavitve brskalnika v zvezi s piškotki morajo biti na voljo v razdelku pomoči vašega spletnega brskalnika). Če spremenite nastavitve, ne boste mogli dostopati do določenih delov spletne strani Zanussi.

Licenca
V skladu s pogoji in določili tega Dogovora,vam ZANUSSI podeljuje neizključno, neprenosljivo in omejeno pravico do dostopanja, uporabe in prikaza te strani in gradiv na njej. Obvezujete se tudi, da ne boste kakorkoli motili oziroma poskusili motiti delovanja spleta.

ZANUSSI vam dovoljuje ogled in prenos informacij ("Gradiva") na strani samo za vašo osebno in nekomercialno uporabo. Dovoljenje ne obsega prenosa lastništva posameznih gradiv in njihovih kopij in je dodatno omejena s temi določili: 1) na vseh kopijah prenesenih gradiv morate obdržati vse avtorske pravice in druga obvestila o lastnini vsebovana v gradivih; 2) gradiv ne smete spreminjati na noben način, jih kopirati ali javno objaviti, izvajati ali deliti, ter jih kakorkoli uporabiti ali posredovati za kakršenkoli javen ali komercialen namen; in 3) gradiv ne smete prenesti na nobeno drugo osebo, razen če ji posredujete obvestilo o obveznostih, ki izhajajo iz teh pogojev in določil uporabe, in se z njim strinja. Strinjate se, da boste upoštevali vse dodatne omejitve, prikazane na strani, ki se lahko občasno posodablja. Ta stran, vključno z vsemi gradivi, je avtorsko zaščitena z zakoni o avtorskih pravicah po vsem svetu in s pogodbenimi določbami. Vaše podjetje izjavlja, da bo pri uporabi spleta spoštovalo vse zakone o avtorskih pravicah in preprečilo nedovoljeno kopiranje gradiv. Razen kjer je to izrecno navedeno, vam ZANUSSI ne daje nobene izrecne ali vštete pravice do uporabe patentov, dizajnov, blagovnih znamk, avtorskih pravic ali zakonodaje o poslovni tajnosti.

Uporabniški računi
Morda boste morali odpreti račun, da boste lahko dostopali do določenih omejenih delov te strani. V tem primeru morate opraviti postopek registracije in nam pri tem podati popolne in točne podatke, kot je navedeno v veljavnem obrazcu za registracijo. Prav tako morate izbrati geslo. Sami ste v celoti odgovorni za ohranjanje zaupnosti svojega gesla in računa. Poleg tega ste v celoti odgovorni za kakršnekoli in vse dejavnosti, ki potekajo v okviru tega računa. Strinjate se, da boste takoj obvestili ZANUSSI o nedovoljeni uporabi vašega računa ali kakšni drugi kršitvi varnosti. ZANUSSI ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi jo lahko utrpeli zato, ker je vaš račun ali geslo uporabljal nekdo drug.

Garancije uporabnika
Izražate in jamčite, da boste stran uporabljali v skladu s tem dogovorom, vključno z zakoni in drugimi predpisi na podlagi tega dogovora, in da boste delovali v skladu z vsemi obstoječimi in prihodnjimi politikami in pravili te strani. Strinjate se, da ne boste uporabili strani za: (a) posredovanje virusnih sporočil ali drugih neželenih sporočil; (b) pretvarjanje, da ste ZANUSSI ali kdo drug; (c) potvarjanje glav ali drugače manipuliranje z identifikatorji, zato da bi zakrili vir vsebin prenesenih preko strani; (d) napačno prikazovanje svoje pripadnosti z osebo ali entiteto; (e) delovanje na način, ki negativno vpliva na zmožnost drugih uporabnikov za uporabo te strani; (f) vključevanje v dejavnosti, ki bi kršile kakšen veljaven zakon, (g) objavo ali posredovanje kakršnegakoli gradiva, ki krši ali na kakršenkoli način posega v pravice drugih, oziroma ki je nezakonit, žaljiv, obrekljiv, vulgaren ali drugače sporen, oziroma ki vsebuje oglaševanje ali promocijo v zvezi z izdelki ali storitvami; (h) zbiranje ali shranjevanje osebnih podatkov o drugih uporabnikih, razen če so vam ti izrecno dovolili to, ali (i) neupoštevanje odvzema takšnega dovoljenja, kot je opisano v (h). Če ne ravnate v skladu z zgoraj navedenim, ne smete uporabljati te strani, ZANUSSI ni zakonsko vezan s tem dogovorom in si pridržuje vse zakonske pravice v povezavi s takšnim neizpolnjevanjem.

Če kršite pravila uporabe, ste odgovorni za plačilo odškodnine za škodo povzročeno podjetju ZANUSSI in njenim podružnicam, kot posledica vaših dejanj.

Spremembe
ZANUSSI si pridržuje pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremeni, predela, doda ali odstrani katerikoli del tega dogovora v celoti ali deloma. Spremembe v tem dogovoru bodo začele veljati, ko bo obvestilo o tej spremembi objavljeno na strani. Vaša nadaljnja uporaba strani po objavi kakršnekoli spremembe tega dogovora bo obravnavana kot da sprejemate te spremembe.

ZANUSSI lahko konča, spremeni, popravi napake ali izpustitve v kateremkoli delu strani, naredi druge spremembe na strani, gradivu in izdelkih, programih, storitvah ali cenah (če obstajajo), opisane na strani, prekine ali opusti kakršenkoli vidik strani, vključno z dostopnostjo katerekoli značilnosti strani kadarkoli in brez predhodnega obvestila. ZANUSSI lahko prav tako uvede omejitve določenih značilnosti in storitev ali omeji vaš dostop do delov ali celotne strani brez obvestila ali odgovornosti. ZANUSSI lahko kadarkoli odpove zgoraj podano dovoljenje, pravice in licence in po takšni prekinitvi boste morali takoj uničiti vso gradivo.

Priznanje pravic intelektualne lastnine Strinjate se, da so vse pravice intelektualne lastnine (vključno, a ne omejeno na avtorske pravice, patente, strokovno znanje in izkušnje, zaupne podatke, pravice do podatkovnih zbirk in pravice blagovnih znamk in dizajnov – pa če so registrirane ali ne) na strani dodeljene podjetju ZANUSSI ali njihovim izdajateljem licenc. Vso dobro ime in pravice intelektualne lastnine, ki izhajajo iz rabe takšnih pravic intelektualne lastnine dodeljene podjetju ZANUSSI, se nanašajo na ZANUSSI.

Izmenjava vaših informacij z Zanussijem

Izmenjava vaših osebnih podatkov nam omogoča, da vam nudimo številne koristi. Uporaba vašega osebnega računa ali druge registracije vam bo olajšala in naredila naslednja dejanja bolj priročna:

• registriranje vašega nakupa, tako da lahko prejmete vse koristi, ki vam jih prinaša nakup.
• zahtevanje specifičnih podatkov o izdelku, za katerega se zanimate.
• prejemanje poosebljenih sporočil o posebnih ponudbah in vabil.
• lažji ogled pri spletnem kupovanju Zanussi dodatkov in nadomestnih delov.
• prejemanje opozoril in informacij o dogodkih in promocijah, za katere ste se registrirali.


Prav tako nam bo omogočal izvajanje tržnih in statističnih raziskav, ki nam bodo pomagale razviti boljše izdelke, izboljšati naše spletne strani in bolje spoznati svoje kupce. Lahko se odločite, da boste z nami na spletu delili podatke na številne načine, kot je izpolnitev obrazca za registracijo za članstvo na Mojih straneh, naročilo storitve ali namestitve, vključitev v tekmovanje, sodelovanje na dogodku, registriranje nakupa, nakup v spletni trgovini, sodelovanje pri promociji ali naročilo na novice.

Prosimo upoštevajte, da bodo vaši osebni podatki hranjeni v osrednji podatkovni zbirki Zanussi in bodo morda preneseni iz vaše države bivanja v druga Zanussijeva podjetja po vsem svetu, ki lahko stopijo v stik z vami v zvezi z izdelki ali posebnimi ponudbami. Če ne želite prejemati promocij, nam lahko to sporočite tako, da ne sprejmete soglasja na obrazcu za registracijo.

Podatke lahko upravljajo in obdelujejo previdno izbrane stranke Zanussija. Kot je določeno zgoraj, ti podatki ne bodo predloženi nobeni tretji stranki, razen v primeru vašega soglasja za to.

Če želite, da prenehamo s pošiljanjem poosebljenih ponudb ali informacij, nam lahko to sporočite z uporabo možnosti zavrnitve, ki je na voljo v e-sporočilu ali na strani vašega računa. Če želite, da odstranimo vse vaše podatke, nam lahko to sporočite tako, da popolnoma deaktivirate svoj račun.

Prosimo upoštevajte, da bodo vaši osebni podatki zagotovljeni za naročila ali storitve v spletni trgovini uporabljeni le za izpolnjevanje naših obveznosti do vas, razen če si tudi ustvarite račun pri promocijah ali pa se prijavite nanje.

Vaše posredovane informacije
Informacije kakršnih koli osebno določljivih podatkov, ki jih posredujete podjetju ZANUSSI preko te strani, so zaščitene z veljavnimi zakoni. . Vseeno preko te strani pa ne pošiljajte nobenih zaupnih ali lastniških informacij podjetju ZANUSSI. Strinjate se, da so vse informacije ali gradiva, ki jih vi ali posamezniki, ki delujejo v vašem imenu posredujejo podjetju ZANUSSI ne bodo veljali za zaupne ali lastniške. S posredovanjem takšnih informacij ali gradiv podjetju ZANUSSI popolnoma zaupate in prenesete na ZANUSSI vse pravice intelektualne lastnine v in do teh informacij in gradiv. ZANUSSI lahko potemtakem prosto uporablja, razmnožuje, prikazuje, javno izvaja, prenaša, spremeni dodelitev in pridobi pravico do teh informacij in gradiv. Vi pa se tudi strinjate, da lahko ZANUSSI prosto uporablja vse ideje, koncepte ali strokovno znanje, ki jih vi ali posamezniki, ki delujejo v vašem imenu zagotavljajo podjetju ZANUSSI. Jamčite tudi, da ne boste posredovali informacij ali materialov podjetju ZANUSSI, ki so obrekljivi, grozeči, nespodobni, napadalni ali kako drugače v nasprotju s katerimkoli veljavnim zakonom, ali ki vključujejo lastniški material nekoga drugega. ZANUSSI si pridržuje pravico, da po lastni presoji s strani odstrani katerekoli informacije, ki ste jih posredovali.

Varnost
Ne smete: (a) uporabiti nobene naprave ali programske opreme, ki bi lahko vplivala na delovanje strani; ali (b) storiti kakršnegakoli dejanja, ki nalaga nesorazmerno veliko ali nerazumno obremenitev na infrastrukturo strani (kot je pošiljanje masovnih elektronskih sporočil - "vsiljena pošta"), ali (c) se vmešavati ali posegati v programsko opremo te strani ali njeno funkcionalnost. To zajema nalaganje materiala, ki je okužen z virusi, trojanskimi konji, tempiranimi bombami ali drugimi elementi, ki lahko škodijo ali vplivajo na programsko strukturo strani.

Spletne strani tretjih oseb.
ZANUSSI ne obvezuje, da bo nadziral ali pregledoval vsebino strani tretjih oseb, niti ni ZANUSSI odgovoren za točnost in zanesljivost takšnih spletnih strani tretjih oseb. Še več, ZANUSSI lahko na tej strani zagotovi povezave do spletnih strani, ki jih upravljajo druge pravne osebe. Ob uporabi teh strani, boste to stran zapustili. Če obiščete katerokoli od povezav spletnih stran, to storite na lastno tveganje in vaša odgovornost je, da sprejmete vse varnostne ukrepe za zaščito pred virusi ali drugimi škodljivimi elementi. ZANUSSI ne daje garancije ali zastopstva v zvezi s katerokoli od povezav spletnih strani ali informacij, ki se tam pojavijo, oziroma izdelkov ali storitev, ki so opisane na njej. Povezave ne nakazujejo, da ZANUSSI ali pokrovitelji te strani podpirajo ali so pridruženi oziroma povezani z njimi, ali pa da so zakonito pooblaščeni za uporabo katerekoli blagovne znamke, imena znamke, logotipa ali avtorsko zaščitenega simbola, ki je prikazan na ali dostopen preko povezav, ali da je katerakoli povezava strani dovoljena za uporabo katerekoli blagovne znamke, imena znamke, logotipa ali avtorsko zaščitenega simbola podjetja ZANUSSI ali njegovih podružnic ali hčerinskih podjetij.

Zunanje povezave na stran
Vse povezave na stran morajo biti pisno odobrene s strani podjetja ZANUSSI, razen če ZANUSSI privoli v povezave, v katerih: (i) povezava je samo povezava do besedila, ki vsebuje samo ime "ZANUSSI" in ne vsebuje nobenih blagovnih znamk, ki so v lasti podjetja ZANUSSI ali njegovega izdajatelja licenc; (ii) povezava "kaže" samo na www.zanussi.si in ne na globlje strani;(iii) povezava, ob aktiviranju s strani uporabnika, prikaže stran čez celoten zaslon v popolnoma delujočem in vodljivem oknu brskalnika in ne v "okviru" na povezani spletni strani; in (iv) videz, položaj in drugi vidiki povezave ne smejo oblikovati lažnega videza, s katerim so povezane pravne osebe ali njihove dejavnosti ali izdelki, ki so povezani ali sponzorirani s strani podjetja ZANUSSI, niti ne smejo škodovati ali oslabiti dobrega imena, ki je povezano z imenom in blagovnimi znamkami podjetja ZANUSSI ali njegovih podružnic. ZANUSSI si pridržuje pravico, da po svoji lastni presoji kadarkoli prekliče to soglasje za povezovanje.

Izključitev vštetih garancij.
Čeprav je bilo poskrbljeno za točnost informacij na tej strani, ZANUSSI za to ne prevzema nobene odgovornosti GRADIVA LAHKO VSEBUJEJO NETOČNOSTI IN TIPOGRAFSKE NAPAKE. ZANUSSI NE JAMČI ZA NATANČNOST ALI POPOLNOST TEH GRADIV ALI VERODOSTOJNOST KAKRŠNIHKOLI NASVETOV, MNENJ, IZJAV ALI DRUGIH INFORMACIJ, KI SO PRIKAZANE ALI POSREDOVANE PREKO STRANI. POTRJUJETE, DA JE ZANAŠANJE NA TAKŠNA MNENJA, NASVETE, IZJAVE, ZAPISKE ALI INFORMACIJE SAMO VAŠA LASTNA ODGOVORNOST. VSA VSEBINA JE ZAGOTOVLJENA TAKŠNA "KOT JE" IN "KOT JE NA VOLJO". ZANUSSI IZRECNO ZAVRAČA VSA ZASTOPSTVA ALI KAKRŠNEKOLI GARANCIJE, IZRECNE ALI VŠTETE, VKLJUČNO BREZ OMEJITEV GARANCIJ ZA PRODAJO ALI USTREZNOST ZA DOLOČEN NAMEN, NEKRŠITVE, ALI V ZVEZI Z DELOVANJEM TE STRANI ALI VSEBINE. ZANUSSI NE JAMČI ALI DAJE ZASTOPSTVA V ZVEZI Z VARNOSTJO TE SPLETNE STRANI. ZAVEDATE SE, DA SO LAHKO POSLANE INFORMACIJE PRESTREŽENE. ZANUSSI NE JAMČI ZA TO, DA SO SPLETNA STRAN ALI STREŽNIKI, KI OMOGOČAJO DOSTOPNOST TE STRANI, ALI ELEKTRONSKA SPOROČILA POSLANA OD PODJETJA ZANUSSI BREZ VIRUSOV ALI KAKŠNIH DRUGIH ŠKODLJIVIH ELEMENTOV. VSA TA ZASTOPANJA, GARANCIJE IN POGOJI SO IZLOČENI, RAZEN V OBSEGU, KO ZAKON PREPOVEDUJE NJIHOVO IZKLJUČENOST.

Omejitev odgovornosti
ZANUSSI V NOBENEM PRIMERU NE BO ODGOVOREN ZA KAKRŠNOKOLI NEPOSREDNO, POSREDNO, POSLEDIČNO, KAZENSKO, POSEBNO ALI NAKLJUČNO ŠKODO (VKLJUČNO, BREZ OMEJITEV, S ŠKODO ZARADI IZGUBE POSLA, POGODBE, PRIHODKA, PODATKOV, INFORMACIJ ALI PREKINITVE POSLOVANJA), KI IZHAJA IZ ALI JE V POVEZAVI S TEM DOGOVOROM, CELO ČE JE BIL ELECTROLUX OBVEŠČEN O MOŽNOSTI TAKŠNE ŠKODE. POLEG TUKAJ DOLOČENIH POGOJEV, ZANUSSI NE BO V NOBENEM PRIMERU ODGOVOREN ZA KAKRŠNEKOLI NAPAKE, NETOČNOSTI, OPUSTITVE ALI DRUGE NAPAKE ALI NEPRAVOČASNOSTI ALI NEAVTENTIČNOSTI KATERIHKOLI INFORMACIJ VSEBOVANIH NA TEJ STRANI.

Dolžnost do zmanjšanja izgub.
Brez poseganja v tukaj določeno omejitev odgovornosti boste morali sprejeti vse ustrezne korake za zmanjšanje vaših izgub v povezavi s katerokoli terjatvijo ali tožbo (pa naj gre za malomarnost, kršitev pogodbe ali kako drugače), ki jih lahko vložite proti podjetju ZANUSSI.

Obvestila
Vsi sklici na "pisno", "obvestila" in "opozorila" in vsi podobni sorodni izrazi, ki se končajo s tem, bodo pokrivale elektronske metode komuniciranja (na primer e-pošta), pod pogojem, da se stranka zanaša na sporočilo s sprejemljivimi dokazi o tem, da je bilo sporočilo poslano in prejeto.

Časovna vrstica in ločljivost
Vsako tožbo, ki bi jo lahko vložili v zvezi z vašo uporabo strani, se mora začeti v roku enega (1) leta po tem, ko se pojavi terjatev ali tožba. Če zaradi kateregakoli razloga pristojno sodišče ugotovi, da je katera od določb tega dogovora ali njenega dela neizvršljiva, bo ta določba izvršena do največje dovoljene mere, zato da vpliva na namen dogovora, preostanek tega dogovora pa bo še naprej v polni veljavi.

ZANUSSI ne daje nobenih zagotovil za dostop z območja in lokacij izven Švedske in da bodo gradiva na tej strani primerna ali dostopna za uporabo na drugih lokacijah zunaj Švedske. Dostop do njih z območij, kjer je njihova vsebina nezakonita, je prepovedan. Če dostopate do te strani z območja izven Švedske, ste odgovorni za skladnost s krajevnimi zakoni. Veljavno pravo:

Vaša uporaba te strani in ti pogoji uporabe morajo biti urejeni z zakoni Kraljevine Švedske, brez uveljavljanja njihovih določb o neskladju zakonov.

¹ ZANUSSI JE REGISTRIRANA BLAGOVNA ZNAMKA PODJETJA AB ELECTROLUX.

 
Zapri